Find My iPhone

Find My iPhone este o aplicatie gratuita acum pentru toata lumea care poseda un iPhone 4 , iPad sau un iPod touch de generatia a 4-a (necesita minim sistemul iOS 4.2). Va logati cu contul dvs. pe pagina Apple de pe terminalul pe care aveti instalata aplicatia si porniti aplicatia Find My iPhone ca sa permiteti aparatului sa fie localizat. Apoi folositi acelasi cont ca sa activati aplicatia Find My iPhone si pe alte aparate pe care aveti instalat iOS 4.2 minim , acestea incluzand iPhone 3G, 3GS sau iPod Touch(generatia a 2-a sau mai nou). Aplicatia Find My iPhone este de asemenea inclusa in subscriptia pe care o platiti la serviciul MobileMe.

Daca va pierdeti iPhone-ul, iPad-ul sau iPod Touch-ul cand sunteti plecati , instalati simplu si rapid aplicatia pe orice alt aparat care are instalat sistemul iOS , o lansati si va logati cu contul dvs de Apple ID (aplicatia Find My iPhone trebuie in prealabil sa fi fost configurata pe aparatul pe care l-ati pierdut).

O sa va apara pe harta localizarea aparatului si puteti alege ca sa trimiteti un mesaj pe care il va afisa pe ecran sau sa emita un sunet specific telefonul sau sa il blocati cu parola de la distanta sau in cazul cel mai nefericit sa stergeti permanent datele de pe aparat in cazul in care sunteti siguri ca nu va mai recuperati aparatul. Pentru motive de securitate, aplicatia va va deloga automat dupa 15 minute sau va puteti chiar dvs. deloga in orice moment.

Este o aplicatie creata pentru iPhone, iPod Touch si iPad.

Taguri

iPhone, Aplicatie, Gratuit, Gratis, Securitate, Localizare

Descarca

http://itunes.apple.com/ro/app/find-my-iphone/id376101648?mt=8

Imagini

Publicitate