Lipiciosii - dating in Romania

Lipicioșii este cea mai populară aplicație de socializare și dating pentru tineri din România. 
Fă-ți lipeala, uită-te pe poze cu băieți și fete, conversează cu oameni noi prin chat sau discută pe forum, totul într-o atmosferă prietenoasă. 
Poți să păstrezi legătura cu cuplările tale tot timpul prin aplicația Lipicioșii sau folosind site-ul nostru, http://www.lipiciosii.ro.

Peste 20% din utilizatorii noștri sunt din diaspora, așa că indiferent dacă ești în România sau dacă ești plecat în Spania, Italia, Franța, Germania, Anglia sau în altă țară, pe lipicioșii nu te plictisești niciodată! 

Încă nu ai un iubit, sau o iubită...? Vrei doar un flirt? Sau poate o relație serioasă? Vei găsi pe site-ul nostru și statusuri noi de messenger, jocuri, topuri și multe alte surprize; la noi e mereu loc de distractie.
Intră cu un simplu click într-o lume plină de voie bună folosind contul tău Facebook. Cei peste 150 de mii de membri activi te așteaptă...
Aplicația este disponibilă în toate rețelele de telefonie mobilă: Orange, Vodafone și Cosmote / Telekom, precum și în cele mai mari orașe din țară: Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Galaţi, Braşov, Ploieşti, Craiova, Cluj-Napoca, Suceava, Bacău, Arad, Sibiu, Oradea, Piteşti, Brăila, Baia-Mare, Târgovişte, Buzău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Târgu Mureş, Târgu Jiu, Botoşani, Hunedoara, Focşani, Drobeta Turnu-Severin, Satu-Mare, Călăraşi, Tulcea, Deva, Slatina și altele.

----------------------------------------------------

Lipicioșii este - și întotdeauna va fi - gratis. Dacă alegi să deblochezi funcționalitati noi cu funcția "VIP", ca de exemplu VIP Badge (icona specială VIP la profiulul tau), conversații nelimitate (față de maximum 10 pe zi pentru clienții obișnuiți), access la profilele vizitatorilor tăi, poți cumpăra opțional prin in-app purchase pachetul "VIP", cu un cost începând de la 0.99 € / lună. Dacă alegi să cumperi pachetul VIP, costul se va aplica contului tău iTunes, și contul tău va fi taxat pentru reînnoirea abonamentului in timp de 24 de ore înainte de sfârșitul perioadei curente. Reînnoirea automată poate fi oprită în orice moment din setările contul tău iTunes după achiziție. Nu se poate anula subscrierea curentă în timpul perioadei în care este activă. Dacă nu alegi să cumperi pachetul VIP, pur și simplu poți continua să folosești Lipicioșii gratis.
 

Taguri

Lipiciosii - dating in Romania

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/id980334862?mt=8

Imagini

Publicitate