80 Days

1872, Phileas Fogg a pariat că poate calatorii in jurul lumii in doar optzeci zile.

* TIME's - Jocul #1 al anului 2014
* "Am visat acest viitor de zeci de ani. Ghici ce? E aici." - New York Times
* "Poveste interactiva - cea mai buna" - The Guardian

Alege propriul drum pe un glob 3D, călătoreste cu submarin, cămilă, tren cu abur și multe altele, concureaza cu alți jucători și cu un ceas care nu se oprește niciodată.

Cu un nou brand  - Calatorie la Polul Nord!

* "Acest roman interactiv genial re-deseneaza călătoria  în jurul lumii a lui Phileas Fogg ..." - The Telegraph

* "Pentru cei care iubesc aventurile, 80 de zile este o călătorie care trebuie să o faca fiecare" -The Verge

150 de orașe de explorat. Urca munții din Birmania, navigheaza în sus pe Amazon și dispari pe Oceanul Indian - dar ai grija sa te încadrezi în timp!

* "Este un joc? Este o poveste? Ambele, într-adevăr. Și un deliciu." - The Telegraph - Printre cele mai bune romane ale anului 2014

* "Ar putea fi cel mai bun joc de ficțiune interactiva " - 148 Apps

* "Una dintre cele mai extraordinare jocuri pe care le-am jucat in ultimii ani" - Pocket Tactics

* "Totul este perfect in acest joc" - AppAdvice

* "Distracție inovatoare și extraordinară, și imprevizibilă" - Apps Zoom

* "Bogat cu idei, scris strălucit și creează o lume care vei dori să o revizitezi iar si iar" - PocketGamer (Gold Award)

Jucand rolul valetului loial a lui Phileas Fogg, Passepartout, trebuie să tii in echilibru sanatatea, finantele, și timpul stăpânului tau pe tot parcursul calatoriri. Planifica drumul și colectează echipamente pentru calatorie: dar ATENTIE - prea multe bagaj vă vor încetini ...

80 zile este o cursa ametitoare, cu un ceas care nu se opreste niciodata. Trenuri, vapoare, baloane cu aer cald, barci, cămile, și multe altele sosesc clipă de clipă.

Fiecare oraș și călătorie este narata printr-o poveste interactiva unde controlezi fiecare acțiune. Este alegerea ta daca traversezi repede sau intampini un dezastru? Vei castiga increderea si respectul lui Fogg? Vei descoperi secretele și scurtăturile cu care poti castiga timp? Crima, dragoste, rebeliune și intrigi te așteaptă!

Aplicatia este conectata la rețea, cu un feed live care iti arată poziția celorlalți jucători, rutele lor, triumfurile și dezastrele. Poți concura sau sa privesti sa aflii secretele lumii.

Partajeaza propria călătorie cu prietenii, și încarca rutele celorlalți direct în aplicația ta, astfel încât veti putea concura impreuna.

Taguri

80 Days

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/80-days/id892812659?mt=8

Imagini

Publicitate