iOS 8 - avampremiera celui mai avansat sistem de operare din lume

In ultimele zile toata lumea se intreaba cum o sa arate si ce o sa ofere noul sistem de operare al celor de la Apple. Asa cum a comunicat compania recent, lansarea iOS 8 va fi cea mai mare lansare a unui sistem de operare iOS vazuta vreodata atat pentru dezvoltatori cat si pentru restul lumii. Dar nu acesta a fost scopul final. Compania Apple pur si simplu a dorit sa creeze cea mai naturala experienta pentru utilizatorii si fanii sai. Fiecare dezvoltare are un scop. Fiecare functie noua merita sa devina o functie noua. Fiecare din noile functii ce vor fi oferite de catre noul sistem de operare iOS 8 este atent aleasa si fiecare din ele este mult mai eficienta. Totul pentru a oferi o experienta si mai buna decat pana acum pentru utilizatorii iOS, o experienta care este surprinzator de placuta la prima intalnire dar care va deveni aproape indispensabila inainte sa stii.
Ce il face pe iOS 8 cel mai avansat sistem de operare mobil? Totul se afla in detalii. In inovatii. In experienta completa pe care o ofera. Este faptul ca acum poti vizualiza, edita si organiza fiecare fotografie pe care ai facut-o cu aparatul tau. Si cu faptul ca acum poti adauga mesaje vocale direct in mesajele text. Si ca acum aplicatiile tale de sanatate si fitness vor comunica intre ele si cu intructorul tau personal si chiar cu doctorul tau.
Compania Apple a oferit acum dezvoltatorilor acces mai larg si mai multe utilitare. Deci putem spune ca cele mai uimitoare facilitati pe care le va oferi noul sistem de operare iOS 8 sunt create chiar acum. Vei avea la dispozitie o tastatura noua imbunatatita cu optiuni noi si mai multe moduri in care sa iti imparti continutul cu ceilalti. Si vei putea folosi iCloud si Touch ID in moduri pe care pana acum nu le-ai avut.
Va fi o toamna deosebita.
Publicitate