Aplicaţii Apple gratuite pentru dispozitive iPhone, iPad şi iPod touch cu iOS 8

Află ce aplicaţii obţii gratuit de la Apple atunci când faci upgrade la iOS 8 sau cumperi un dispozitiv nou cu iOS 8. Pentru a te califica pentru aceste aplicaţii gratuite, ai nevoie de un dispozitiv activat sau achiziţionat la sau după 1 septembrie 2013.

 

Atunci când faci upgrade la iOS 8 pe un dispozitiv calificat sau cumperi un dispozitiv nou cu iOS 8, vei avea acces gratuit la aceste aplicaţii:

 • iMovie
 • GarageBand*
 • Pages
 • Numbers
 • Keynote
 • iTunes U

* Pentru a obţine gratuit aplicaţia GarageBand, ai nevoie de un dispozitiv activat sau achiziţionat la sau după 1 septembrie 2014.

Dacă ai cumpărat un dispozitiv iOS 8 cu capacitatea de 32 GB sau mai mare, vei avea aceste aplicaţii deja instalate. La prima deschidere a uneia dintre aceste aplicaţii va trebui să te autentifici cu ID-ul tău Apple. Apoi aplicaţia va fi adăugată la contul tău şi o vei putea găsi în secţiunea Purchases (Cumpărături) din App Store atunci când eşti conectat cu ID-ul tău Apple.

Dacă ai cumpărat un dispozitiv iOS 8 cu capacitatea de 16 GB sau mai mică sau ai făcut upgrade la iOS 8 pe un dispozitiv existent, poţi descărca gratuit aceste aplicaţii. 

 1. Deschide App Store.
 2. Atinge opţiunea Apps Made by Apple (Aplicaţii de la Apple) din Quick Links (Linkuri rapide). 
 3. Atinge Download All (Descărcaţi tot) sau descarcă aplicaţii una câte una.
  Ecran din App Store cu opţiunea Apps Made by Apple (Aplicaţii de la Apple).     Ecran Apps Made by Apple (Aplicaţii de la Apple) cu opţiuni de descărcare.

Pentru a descărca aplicaţii mai mari de 100 MB, trebuie să fii conectat prin Wi-Fi.

Publicitate