Defectiuni de fabricatie la iSight Camera al iPhone-ului 6 Plus

Unele dispozitive din categoria iPhone 6 Plus au probleme cu camera foto. Pozele capturate ce aceste dispozitive ce fac parte dintr-o serie limitata nu sunt foarte clare. Aceste dispozite au fost vândute în perioada septembrie 2014 si ianuarie 2015.
Daca dertineti un dispozitiv  care are probleme cu claritatea imaginii si a fost achizitionata in perioada mentionata, Apple isi asuma raspunderea si va înlocui camera iSight GRATUIT.
Camera iSight se afla in partea din spate a dispozitivului iPhone 6 Plus

Daca dispoItivul dvs este in stare perfecta de functionare dar totusi aveti probleme cu claritatea fotografiilor, verificati seriile de mai jos pentru a sti daca dispozitivul este eligibil pentru acest program. Acest program este valabil doar pentru dispozitivele iPhone 6 Plus.
Accesati linkul de mai jos pentru verificarea seriei
https://www.apple.com/support/iphone6plus-isightcamera/

Procesul de înlocuire
Cautati furnizorul de servicii Apple autorizat din zona dumneavoastra pentru inlocuirea camerei, ei vor verifica daca dispozitivul este eligibil si daca este in stare de functionare. Pentru a evita pierderea datelelor, sa va faceti o copie de rezerva.
Trebuie mentionat ca orice alta problema de functionare, sau ecran spart se va inlocui doar contra cost,  inaintea inlocuirii camerei de fotografiat

Publicitate