Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Plus

Cum multi dintre noi asteptam a avut loc lansarea noilor device-uri iPhone 6s și iPhone 6s Plus, doua dispozitive care, deși aparent arata exact la fel, schimbările radicale se afla ascunse in interiorul carcasei.
Ecran cu o noua tehnologie de afișare, camera foto noua, un nou sistem de operare, ID Touch nou, procesor nou si nenumarate alte inovații. Să analizam in detaliu cateva dintre acestea.
În primul rând, s-a schimbat structura carcasei care este dintr-un aliaj de aluminiu serie 7000 care este cu mult mai rezistent si mai puțin flexibil. În plus, este disponibil intr-o noua culoare rosu - auriu, fata de auriul si griul obisnuit, iar ceea ce priveste sticla de protectie Gorilla Glass a fost inlocuita cu sticla Ion-X care este mult mai puternica si rezistenta. Sticla Ion-X este utilizata si pentru modelul Apple Watch Sport.
Așa cum era de așteptat, a aparut si Force Touch, dar sub un alt nume si anume 3D Touch. Practic este ca si o funcție de "click dreapta" pentru iOS, dar acum este suficient sa tii apasat pentru a primi informații.
3 DTouch-ul măsoară distanța dintre sticla ecranului si lumina din fundal si în functie de acesta va raspunde Taptic Engine-ul incorporat. Cu aceasta functie vom avea acces la o multime de informatii fara sa fie nevoie sa deschidem aplicatiile aferente, cum ar fi e-mail-ul, poți vedea cele mai recente fotografii de pe Instagram fără lansarea aplicației in sine, sau chiar actualizarea Facebook-ului doar printr-o apasare puternica.
Noul procesor A9 este cu 70% mai rapid decât predecesorul său, precum și acceleratorul grafic are o performanță cu 90% mai mare, rapiditate de care avem nevoie la noua camera foto. În plus, coprocesorul M9-motion, de acum înainte va fi mai exact in urmărirea mai exacta a mișcarii noastre din timpul zilei.
Un upgrade major a primit si camera foto, care de acum are 12 megapixeli, autofocus îmbunătățit și capacitatea de înregistrare video de 4K. Multumita tehnologiei "deep trench isolation" fotografiile au culori cu mult mai frumoase.
În plus,la ambele device-uri, sprijinul LTE este două ori mai rapid.
La fel si sistemul de operare iOS9 este deja disponibil pentru iPhone 6s si iPhone 6s Plus.

Publicitate