Sistemul de operare iOS 9

Odata cu lansarea noului iPhone 6s si iPhone 6s Plus este disponibil si noul sistem de operare iOS - versiunea 9. Aplicațiile tale preferate vor deveni și mai utile. La fel cu noile caracteristici multitasking pentru iPad vei deveni mai eficient decât oricând.
Ofera sprijin maxim pentru aplicatiile implicite, utilizate zi de zi: poti trimite e-mail, mesaje, naviga pe Web, utiliza hărți, poti crea notite - și asta e doar începutul.

Si pana in prezent functiona perfect aplicatia de notite, dar in iOS 9 poti crea agende la care poti adauga URL, schite, harti sau fotografii doar tragand cu degetul. Multumit si modificarilor din iCloud, notitele vor fi actualizate pe toate dispozitivele.
În Safari, Maps și alte aplicații, apăsand butonul Share poti adauga direct atașamente la notitele tale - hărți, adresele URL, documente și alte pagini. Ai uitat unde ai adaugat o anexa? Browserul afișează toate elementele atașate la notite, astfel vei gasi cu usurinta ceea ce cauti.
Doar o atingere si ai lista ordonata pe puncte. După ce ai intocmit lista de - cumparaturi, treburi, etc - poti bifa din mers acelea care s-au realizat.
Tot printr-o singura atingere poti atașa o fotografie sau un clip video la note.
Aplicatia de notite se sincronizeaza cu iCloud, astfel vei putea accesa notitele tale de pe orice alt dispozitv. De exemplu, poți crea o lista de cumparaturi pe Mac, dar in magazin vei accesa lista de cumparaturi de pe iPhone si vei bifa acele elemente pe care le-ai pus in cos. Sistemul actualizează instantaneu toate modificările.

Publicitate