Tehnologie revolutionara pentru eliminarea apei din iPhone

Stim cu totii ca apa si iPhone-ul nu sunt prea buni prieteni. De aceea trebuie tinuti departe unul de altul.

Poate unii dintre voi au avut deja experienta neplacuta ca iPhone-ul sa se deterioreze din cauza apei.

Cei de la Apple s-au gandit si la acest aspect si au dezvoltat o tehnologie revolutionara, care in momentul de fata este in curs de brevetare, prin care lichidele patrunse in interiorul telefonului sa fie evacuate fara sa nu mai produca ravagii.

După cum este descris în brevet, ipHone-ul este prevazut cu un senzor care detectează lichidele patrunse in dispozitiv. Dupa detectare, senzorul trimite o alarma catre electrozi care vor conduce apa pana la evacuarea ei. In functie de locul in care s-a infiltrat apa, se vor activa electrozi negativi, pozitivi sau neutrii (pentru a atrage sau respinge apa) - in vederea eliminarii apei in cel mai scurt timp.

http://ihungary.hu/wp-content/uploads/2015/11/patent.jpg

Cu toate ca noul iPhone 6 si 6S, lansate pe piata la sfarsitul lunii septembrie, sunt modele mai rezistente la umiditate, cu aceasta noua tehnologie cei de la Apple ar da lovitura cea mare! Nu se stie exact cand vom putea achizitiona iPhone-uri prevazute cu aceasta proprietate, dar sa speram ca in noul iPhone 7 care se va lansa anul viitor sa fie implementata aceasta caracteristica.

Oricum e bine de stiut ca cei de la Apple se straduiesc sa produca telefoane mai rezistente si durabile.

Publicitate