Calculator Venituri

Calculatorul de venituri facilieaza calculatii rapide de la brut la net si de la net la brut pentru venituri din salarii, inclusiv beneficii cu facilitate fiscala, mandat de director sau administrator, conventii civile, drepturi de autor, PFA. 

Calculatorul de venituri iti permite sa incluzi in calculatiile ipotetice cele mai uzuale beneficii cu facilitate fiscala, pentru o analiza cat mai completa a structurii costului pachetelor salariale, cu detalierea beneficiilor din componenta pachetului, precum si a taxelor individuale si de companie aferente. Pentru elementele si taxele salariale afisate, poti vizualiza formulele de calcul utilizate, ceea ce iti va oferi o intelegere deplina a calculului si a componentei costului. 

Analiza costurilor pentru diverse versiuni ale pachetelor salariale iti va permite sa adopti rapid decizii cu privire la negocieri salariale si iti poate oferi informatii pentru stabilirea si optimizarea bugetelor de beneficii. 

Cu ajutorul caclulatorului poti analiza costurile si pentru alte structuri de remunerare: mandat de administrator si director, dar si colaboratori: drepturi de autor, conventii civile, PFA, poti avea analize comparative ale costurilor fiscale pentru aceste tipuri de venituri. 

Fiscalitatea beneficiilor si taxarea diferitelor tipuri de structuri de remunerare sunt subiect al frecventelor modificari legislative, calculatorul iti va facilita calculatii exacte, rapide si conforme cu ultimele modificari legislative.

Simularile efectuate pot fi trimise si pe e-mail, ceea ce iti va permite sa le pastrezi pentru a le comunica mai departe dar si pentru a le putea compara ulterior.

Taguri

Calculator Venituri

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/calculator-venituri/id931471333?mt=8

Imagini

Publicitate