Consultanta Fiscala

#1 APLICAȚIE PENTRU AFACEREA TA

Aplicație de business dedicată celor care doresc să știe cu precizie momentele și documentele implicate de calendarul fiscal ANAF.
Simplifică procesul tău și al echipei tale cu o aplicație făcută de profesioniști pentru profesioniști ca tine.

Despre noi 

Servicii de audit, consultanţă fiscală, contabilitate şi salarizare. Cei 35 de profesionişti ai Grupului Expert Consulting (GEC) deservesc peste 200 de companii din Romania şi din străinatate. Suntem membri CAFR, CECCAR, CCF, CFE, CELERGO, CCIFER şi ai reţelei globale TIAG.

Apelând la echipa GEC pentru certificarea declaraţiilor firmei Dumneavoastră, veţi oferi un nivel ridicat de credibilitate şi de încredere organelor de control, reducându-vă astfel riscul de a fi subiectul unei inspecţii fiscale. GEC a dobândit încă din anul 2010 calitatea de Societate de Consulţantă Fiscală potrivit reglementărilor legale cu privire la organizarea şi exercitarea activitaţii de consultanţă fiscală şi este inscrisă ca membru activ in Registrul Consultanţilor Fiscali şi al Societăţilor de Consultanţă Fiscală. Suntem membri ai Camerei Consultanţilor Fiscali şi ai Registrului Fiscal al Uniunii Europene. Utilizăm un software specializat, dezvoltat in-house, care reduce semnificativ timpul de prelucrare, reflectându-se în creşterea calităţii analizei şi în reducerea costurilor, astfel încât putem să vă oferim un preţ competitiv. Suplimentar, primiţi de la noi un raport care vă permite să observaţi unde sunt punctele slabe ale afacerii Dumneavoastră.
 

Taguri

Consultanta Fiscala

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/consultanta-fiscala/id1000315342?mt=8&app=itunes&ign-mpt=uo%3D4

Imagini

Publicitate