Distracţii pentru copii

Bine aţi venit la ”Distracţii pentru copii”, - este un joc distractiv şi educativ pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-4 ani! În ”Distracţii pentru copii”, veţi întâlni un număr mare de animale interesante, maşinuţe şi instrumente muzicale, cum ar fi un leu, o vacă, un avion şi o chitară.

Jocul este împărţit în trei moduri: ”Indică şi învaţă”, ” Învaţă făcând puzzle” şi ”Ghiceşte imaginea”.

”Indică şi învaţă” este o carte cu o imagine interactivă, caz în care copilul poate face clic pe un animal, o maşinuţă sau un alt element, i se va afişa o animaţie şi se va auzi un sunet special, de exemplu, un lătrat de câine. O voce va spune numele elementului afişat.

În ” Învaţă făcând puzzle”, există 9 puzzle-uri diferite din care poate să aleagă. În cazul în care copilul pune o piesă de puzzle în poziţia corectă un sunet special este jucat, faptul că piesa este jucată (de exemplu, un sunet de maşinuţă). Atunci când un puzzle este finalizat se va juca un sunet ciudat de aplauze.

În ”Ghiceşte imaginea”, sunt prezentate 3 imagini diferite şi o voce îi va cere copilului să localizeze un anumit element, de exemplu: "Unde este avionul?" În cazul în care copilul captează elementul corect, se va afişa o animaţie şi se va juca un sunet special. Interfaţa este concepută excelent pentru a se potrivi copiilor mici - în limba română.

Taguri

Distracţii pentru copii

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/distractii-pentru-copii/id508726118?mt=8

Imagini

Publicitate