Google Photos - store, search, and share

Google Foto este locul unde îți poți salva toate fotografiile și videoclipurile. Deoarece sunt organizate automat și pot fi căutate, poți să găsești rapid fotografiile și să le dai viață. Ai astfel la dispoziție o galerie foto care parcă îți ghicește gândurile.

>CĂUTARE VIZUALĂ>
Fotografiile pot fi acum căutate după persoane, locuri și lucruri care apar în ele. Cauți acel taco cu pește pe care l-ai mâncat în Hawaii? Trebuie doar să cauți „Hawaii”, „mâncare” sau „mâncare în Hawaii” pentru a-l găsi, fără a fi nevoie de etichetare.

>STOCARE GRATUITĂ NELIMITATĂ, LA CALITATE ÎNALTĂ>
Fă backup automat pentru toate fotografiile și videoclipurile. Accesează-le de pe orice dispozitiv sau pe web la adresa photos.google.com. Fotografiile tale sunt în siguranță, securizate și private.

>ECONOMISEȘTE SPAȚIU PE DISPOZITIV>
Cu Google Foto poți să elimini de pe dispozitiv fotografii și videoclipuri pentru care s-a făcut backup. Astfel, nu va mai trebui să ștergi nicio fotografie pentru a elibera spațiu.

>DĂ VIAȚĂ FOTOGRAFIILOR>
Delectează-te cu filme montate, povestiri interactive, colaje, animații, panorame și multe alte materiale create automat pe baza fotografiilor. Sau le poți crea tu cu ușurință doar atingând +.

>EDITARE SIMPLĂ>
Transformă fotografiile cu o simplă atingere. Folosește instrumentele simple, dar eficace, de editare a fotografiilor și a videoclipurilor pentru a aplica filtre, a ajusta culorile și multe altele.

>TRIMITERE INSTANTANEE>
Trimite instantaneu până la 1.500 de fotografii, indiferent pe ce dispozitiv se află, prin simpla permitere a accesului la un link. Trebuie doar să selectezi fotografiile și să atingi pictograma de trimitere, apoi linkul Copiază.

>REDESCOPERĂ-ȚI FOTOGRAFIILE>
reamintește-ți întâmplări din trecut. Adu-ți aminte ce ai făcut acum un an, acum doi ani sau chiar acum 10 ani.

>SUPORT PENTRU CHROMECAST>
Vezi fotografiile și videoclipurile pe televizor chiar dacă nu s-a făcut backup pentru ele.

Urmărește-ne pentru a afla cele mai recente știri și actualizări
Twitter: https://twitter.com/GooglePhotos
Google+: https://google.com/+GooglePhotos

Ai nevoie de ajutor?
Accesează https://support.google.com/photos

Funcția de grupare a persoanelor nu este disponibilă în toate țările.

TaguriDescarca

https://itunes.apple.com/us/app/google-photos-store-search/id962194608?mt=8

Imagini

Publicitate