Jurassic World™: The Game

Întoarce-te la Isla Nublar pentru următoarea aventură: Jurassic World ™: The Game - jocul oficial pentru mobil bazat pe filmul epic din această vară. Adu la viață peste 50 de dinozauri colosali din noul film și provoaca adversarii in lupta. Construieste parcul de dinozauri, în acest joc exceptional.
Pentru a fi un castigator in Battle Arena, va trebui sa proiectezi cel mai eficient și eficace parc, unde dinozaurii tai vor putea prospera și evolua. Descopera noi specii de dinozauri prin achizitionarea de pachete de cărți pline de surpriza. Alătura-te lui Owen, Claire și personajelor tale preferate din film ca in fiecare zi să-ti hrănească și sa-i inmulteasca genetic pe dinozaurii tai. Acum, că parcul s-a deschis, este timpul sa creezi Jurassic World ™ -ul tau!

Caracteristici
* Sfideze legile științei în timp ce colecta, inmulteste si fa sa evolueze peste 50 de dinozauri unici!
* CONSTRUIESTE & UPGRADE la clădirile emblematice și peisajele luxuriante inspirate din film.
* Provoaca in lupta adversari din întreaga lume!
* INTERACTIONEAZA cu personajele din film în timp ce navighezi in noi povești și misiuni palpitante!
* Îmbunătățeste experiența cu jucarii Hasbro® Brawlasaurs ™ - scaneaza fiecare jucărie dinozaur si lupta cu el direct în joc!
* Alege din mai multe pachete de cărți; fiecare poate aduce la viață un dinozaur special!
* Câștiga recompense zilnic, cum ar fi monede, ADN și alte resurse esențiale.
Prin instalarea acestei aplicații esti de acord cu termenii si conditiile de joc.
Cauta-ne pe Facebook pentru cadouri, si citeste cele mai recente noutati și actualizări! (Facebook.com/jurassicworldthegame)
Jurassic World ™ este o marcă comercială și proprietate Universal Studios și Amblin Entertainment, Inc. licențiat de Universal Studios Licensing LLC. Toate drepturile rezervate.
Vă rugăm să rețineți: Jurassic World ™: The Game este complet gratuit de a juca, dar oferă unele elemente de joc pentru cumpărare pe bani reali.
Optimizat pentru OS Android 5.0 și mai nou

Taguri

Jurassic World™: The Game

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/jurassic-world-the-game/id791211390?mt=8

Imagini

Publicitate