MAPS.ME – Offline Map with Navigation, City Guide, GPS Location, Subway Travel and Driving Directions

Accesați offline hărți din întreaga lume, cu planificator al rutei și indicații privind deplasarea!

Obțineți acces instantaneu la hărți detaliate ale tuturor țărilor , de oriunde din lume! Nu este necesară conexiunea la internet.
 

NOU! RUTELE PIETONALE AU FOST LANSATE. Găsiți cea mai rapidă cale de a ajunge la destinația dvs.

➣ Peste 20M de descărcări la nivel mondial.
➣ Aplicația mobilă de călătorii TOP 1 în peste 100 de țări.
➣ Prezentată de Forbes, TechCrunch și Washington Post.

Optimizată pentru telefon și tabletă (chiar fără 3G).
 

RUTE PIETONALE. Vizualizați trasee de drumeții și hărți pentru deplasare pietonală. Găsiți cea mai scurtă și mai corectă cale spre destinația dvs. Descoperiți lumea, mergând pe jos!

AFIȘARE RUTĂ. Primiți indicații de deplasare către o anumită locație. Nu vă veți mai rătăci niciodată cu sistemul de navigație GPS.

FUNCȚIONEAZĂ ORIUNDE. Descărcați gratuit orice hartă. Utilă acasă și esențială pentru deplasările în 345 de țări și insule. Paris, Franța? Bifat. Amsterdam, Olanda? Bifat. Barcelona, Spania? Bifat. New York, SUA? Bifat! Roma, Italia? Bifat. Londra, UK? Bifat. Pare-Pare? Dap, este în Indonezia. Bifat!

FOARTE DETALIATE. Hărțile offline sunt acum mai bune! Sunt milioane de puncte de atracție (PA) de descoperit: căutați restaurante, atracții și destinații turistice, stații de benzină/gaz, bancomate, stații de tren/metrou și multe altele. Date actualizate sunt adăugate zilnic de utilizatorii din lumea întreagă – www.openstreetmap.org – alternativă gratuită la Google Maps/GMaps și MapQuest.

FĂRĂ INTERNET. Hărțile funcționează și când nu este disponibilă nicio conexiune la internet. Uitați de tarifele de roaming atunci când călătoriți în străinătate.

INCREDIBIL DE RAPIDĂ. Una dintre cele mai rapide aplicații cu hărți offline din toate timpurile. Afișează harta atunci când altele nu reușesc. Modalitatea inovativă de compresie a datelor face ca aplicația de hărți offline MAPS.ME să fie extraordinar de mică. Economisește spațiu de memorie în dispozitivul dvs.
 

FUNCȚII
➣ Marcarea locațiilor. Creați și importați/exportați din alte hărți, pentru acces facil, în orice moment. Sunt acceptate fișiere KML/KMZ.
➣ Căutare offline. Localizați pe hartă tot ce aveți nevoie și folosiți-le ca ghid de călătorie!
➣ Distribuirea locației. Spuneți-le prietenilor și membrilor familiei unde sunteți! Trimiteți un pin al oricărei locații de pe hartă, prin e-mail sau SMS.
➣ Mod de auto-urmare. Când acesta este activat, harta se orientează în mod automat în direcția dvs. de deplasare.

TaguriDescarca

https://itunes.apple.com/us/app/maps.me-offline-map-navigation/id510623322?mt=8

Imagini

Publicitate