Playworld Superheroes

Heroes ia aminte! Acest joc este optimizat pentru iPhone 5 și mai nou, precum și iPad 4 și mai nou. Jocul ruleaza cu o calitate vizuală ușor redusă pe iPad2, iPad3, iPhone4S și iPod Touch a 5 Gen.

"Un joc care va fi foarte popular intre jucătorii tineri - 5/5". The Guardian
"Pe o piață dominată de experiențe comerciale ... Playworld Superheroes este o gură de aer proaspăt atât de necesară" - Wired
"Domin imaginația, lupta cu creaturi rele, și arati bine în timp ce faci acest lucru." - 148 Apps
"Un mare joc de acțiune 3D - plina de aventură, conceput pentru copii." - Gamer Pocket
"O odă pentru creativitate, înfășurat într-un costum colorat - 4/5" - Common Sense Media
"Un motor minunat 3D care poate genera animații ... la fel de repede ca cele mai rapide jocuri de consolă." - VentureBeat

Joc numărul unu pentru copii în 9 țări, și prezentat în 88 de țări.

Creat pentru copii în vârstă de 4-11 ani! Playworld® Superheroes, un joc care provoaca fiecare jucător pentru a crea și apoi să devină super-erou! Introdui un teren și deblocheaza o nouă lume plina cu noi posibilități pe măsură ce progresezi printr-o serie de niveluri, pline de acțiune distractive!

Deseneaza, decupeaza, construieste și modifica costumul de supererou, punei-i și logo apoi incepe acțiuna Playworld - unde doar imaginatia creeaza limite! Atacat de Golumites răutăcios, Playworld are nevoie de un erou pentru a fi salvata, poate vei fi chiar tu?

Învinge dușmanii jucăușe pe teren în momentul intens acțiune-to-clipă, și sări înapoi la treehouse la ambarcatiunile noi instrumente și gadget-uri pentru a nivelul de sus puterile, apoi să ia la cer pentru confruntarea finală cu un monstru intergalactic falnic! Înarmat doar cu imaginatia ta, trebuie sa sari peste între două lumi să-i atât salva într-un stil Hollywood-blockbuster extravagant.

Fara costuri ascunse sau achizitii in-appl, Playworld® Superheroes oferă divertisment pentru intreaga familie. Playworld inspiră copiii să se bazeze pe propria lor creație. Playworld® dezvolta creativitatea copilului.

Primul episod dintr-o serie de aventuri, Playworld® Superheroes marchează începutul unei călătorii cu posibilitati nelimitate.

Caracteristici de joc
• Permite copilului sa-si dezvolte creativitatea .
• Gameplay si efecte vizuale - excelente.
• Fara achiziții in-app sau costuri ascunse. Un mediu sigur și stimulativ pentru copii.
• Peste 15 invadatori pe care trebuie sa ii învingi.
• Deblocheaza noi cu superputeri!
• Colecteaza PlayGems pentru a debloca elemente noi.
• Controale de joc intuitive.
 

Taguri

Playworld Superheroes

Descarca

https://itunes.apple.com/us/app/playworld-superheroes/id880572811?mt=8

Imagini

Publicitate