Pukini si Prietenii - Povesti si jocuri educationale pentru copii si parinti

Aplicatie educativa de povesti si jocuri pentru copii si parintii lor

Pukini si Prietenii transforma dispozitivele mobile in adevarate instrumente de educatie prin joc, fiind o aplicatie mobila ce contine povesti si jocuri educative adresate copiilor intre 3 si 7 ani.

Misiunea noastra este aceea de a contribui la imbunatatirea educatiei copiilor aflati in primii ani de viata, ‘dotand’ parintii cu ‘instrumentele’ potrivite zilelor noastre pentru a fi nu numai cei mai buni parinti pentru copii lor, dar si cei mai buni educatori ai acestora.

Astfel, povestile Pukini reunesc familia ajutandu-i pe copii si pe parinti sa abordeze impreuna, prin joc, problemele specifice copilariei: teama de monstri, de intuneric, de singuratate (pentru copiii de 3-5 ani) si intelegerea consecintelor unor sentimente si atitudini cum ar fi ingamfarea, lasitatea, generozitatea, recunostinta, relatiile de familie (pentru copiii de 5-7 ani).

Alaturi de Pukini, copiii pot avea experiente variate si trai aventuri impreuna cu prietenii acestuia, reusind prin joc sa se cunoasca mai bine pe ei insisi, dar si lumea inconjuratoare: inteleg sentimentele proprii si emotiile celor din jur, invata sa-si exprime trairile. Prin chiar acest proces noi credem ca putem ajuta parintii sa utilizeze telefoanele mobile inteligente si tabletele ce fac parte din viata lor drept instrumentele cele mai la indemana prin care isi pot invata copii orice.

De ce Pukini si prietenii?

Pentru ca povestea contine personaje animate si elemente interactive, care dezvolta atentia, rabdarea si puterea de concentrare a copilului.

Pentru ca fiecare poveste are asociat si un set de jocuri.

Pentru ca povestile au varianta audio, pot fi ascultate, in lectura unor actori celebri din Romania sau pot fi citite de catre parinti.

Pentru ca, impreuna cu Pukini, fiecare parinte devine partenerul de joaca al copilului sau, explorand impreuna cu el sentimente si trairi.

Pentru ca Pukini doreste sa contribuie la dezvoltarea unei culturi digitale sanatoase inca din primii ani ai copilului, oferindu-i acestuia si parintilor sau apartinatorilor sai cele mai potrivite si relevante instrumente ale zilelor noastre. 

Pukini si prietenii, o aplicatie careia ii pasa!

Taguri

Pukini si Prietenii, jocuri, educatie, gratuit

Descarca

https://itunes.apple.com/us/app/pukini-si-prietenii-povesti/id867435582?mt=8

Imagini

Publicitate