Banner Saga

Nota:

Acest joc nu functioneaza pe iPhone 4. In schimb pe toate celelalte dispozitive ruleaza fara probleme.

Porneste intr-o calatorie epică în acest joc RPG de strategie, apreciat de critici, unde alegerile strategice sunt decisive, chiar si in timpul luptei pentru supraviețuire în această poveste inspirată de Vikingi.

- Un tărâm de fantezie 2D inspirat din mitologia nordică - cufundați-vă în secvențe de luptă, animate frumos desenate de Austin Wintory, care a fost  nominalizat pentru Grammy

- Decizia jucătorului conduce propria narațiune - fiecare decizie pe care o faci în călătorie are un efect semnificativ asupra rezultatului in actiunea in desfasurare.

- Peste 25 de personaje jucabile, fiecare cu personalitati unice - te poti îmbarca în călătoria ta cu o varietate de personaje din 7 clase diferite, fiecare cu abilități unice și opțiuni ce se potrivesc stilului tau.

- Lupte strategice si consecințe - victoria sau înfrângerea sau chiar pierderea unui personaj depinde de caracterele alese si de deciziile luate in timpul luptei.

- Câștigător al Premiului Geekie pentru cel mai bun joc Indie video, 2014,  finalist la Festivalul Jocurilor Independent - premiu de Excelenta pentru Arta Vizuale și audio.

- Necesită o rezoluție minimă de 960 x 640.

Taguri

The Banner Saga, jocuri, gratuit

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/banner-saga/id911006986?mt=8

Imagini

Publicitate