Top Eleven 2015 - Be a Soccer Manager

Joc disponibil si in limba romana
 
Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să fii managerul unui club de fotbal?
Acceptă această provocare cu cel mai nou Top Eleven 2015! Cel mai popular joc online de management de fotbal îți oferă o experiență complet nouă, prin cel mai substanțial update din toate timpurile!
----
„Top Eleven este cu adevărat impresionant şi include multe situaţii pe care le-am văzut cu ochii mei sau le-am trăit în cariera mea” - José Mourinho
---
Top Eleven îi oferă comunității globale de 100 de milioane de jucători înregistrați o experiență autentică în managementul unei echipe de fotbal. Te vei bucura de toate aspectele ce țin de managementul unei echipe - vei selecționa jucători și îi vei antrena, vei licita pentru jucători talentați pe piața de transferuri directe și vei concura cu alți manageri din programele competiționale Campionat, Cupă și Liga Campionilor. Ajută-ți jucătorii să-și îmbunătățească abilitățile, avansează în clasamente și obține accesul la realizări de excepție. Iar acestea sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici excepționale de care te vei bucura odată ce vei juca varianta actualizată a Top Eleven 2015.
 
CARACTERISTICI
 
GRATIS ORIUNDE ȘI ORICÂND
 
Joacă gratuit jocul tău preferat de management al unei echipe de fotbal online și de pe telefon cu prietenii tăi. Noul Top Eleven 2015 este optimizat pentru tablete și îți asigură o experiență mai plăcută ca niciodată.
 
STABILEȘTE CEA MAI REUȘITĂ STRATEGIE
 
Îmbunătățește abilitățile jucătorilor tăi și creează formații de succes în sistemul nostru optimizat de management al lotului.
 
FĂ TRANSFERURI DE SENZAȚIE
 
Semnează contracte cu jucători talentați care te vor ajuta să ajungi în vârful clasamentelor.
 
CLĂDEȘTE-ȚI PROPRIUL IMPERIU FOTBALISTIC
 
Proiectează stadioane și facilități conexe de excepție în timp ce te bucuri de o vedere de ansamblu uimitoare la nivelul terenului, mai detaliată ca niciodată.
 
PREIA CONTROLUL ASUPRA MECIULUI
 
Oferă sfaturi în timp real și susține-ți echipa în competiții și meciuri amicale.
 
REPREZINTĂ CLUBUL TĂU PREFERAT
 
Noul Top Eleven 2015 îți oferă articole oficiale de la peste 28 de cluburi din Premier league, Bundesliga, La Liga, Serie A, MLS și multe altele.
 
TE VEI SIMȚI MEREU CA ACASĂ
 
Îți poți gestiona echipa în propria limbă. Top Eleven 2015 îți asigură o experiență de neuitat în peste 40 de limbi.
---
Întâmpini probleme cu jocul sau vrei să ne sugerezi ceva? Echipa noastră de Experienţă de joc oferă asistență în 11 limbi. Contactează-ne la http://www.topeleven.com/support/ sau trimite-ne un tweet @TopElevenHelp pentru a te bucura de cea mai rapidă asistență de până acum!
 
Top Eleven 2015 este disponibil în următoarele limbi: engleză (Marea Britanie și S.U.A.), spaniolă, portugheză (Brazilia și Portugalia), italiană, germană, franceză, malaieziană, sârbă, olandeză, arabă, bulgară, bosniacă, cehă, greacă, estonă, finlandeză, ebraică, croată, maghiară, indoneziană, japoneză, coreeană, polonă, română, rusă, slovenă, slovacă, albaneză, suedeză, turcă, vietnameză, georgiană, catalană, daneză, norvegiană, thailandeză, chineză, ucraineană, azeră și macedoneană.
 
Politică de confidențialitate: http://www.topeleven.com/privacy-facebook/
Condiții de furnizare a serviciilor: http://www.topeleven.com/terms-facebook/
 
 

Taguri

Top Eleven 2015 - Be a Soccer Manager

Descarca

https://itunes.apple.com/us/app/top-eleven-2015-be-soccer/id459035295?mt=8

Imagini

Publicitate