Total War Battles

Construieste, lupta si razbunate!
În mod special dezvoltat pentru platformele touchscreen. Un nou joc de strategie în timp real de la creatorii seriei premiate Total War.
Total War Battles™ un joc fast shooter, luptă tactica, construire intuitivă și management de resurse. Toate situate intr-un mediu frumos ilustrat in Japonia Medievala.

"Total War Battlesr este un amestec surprinzator de frumos a jocurilor de război și puzzle."
Slide To Play – 4/4


1. Concureaza pentru supremația Japoniei medievale
Mergi cu clanul tau in lupta in peste 10 de ore de campanie în lumea Total War ™: SHOGUN 2; castigatorul premiului "Cel mai bun joc de strategie din 2011" premii de la Gamespot, IGN, Gamespy și GameTrailers.

2. PREGATESTETE DE START
Implementeaza și gestioneza baza ta. pentru a genera resurse și recruteaza oameni, inclusiv samurai, arcasi, ninja și cavalerie. Fa upgrade ce te va diferentia in bătăliile viitoare.

3. Bătălii în timp real
Total War Battles™ introduce un nou sistem de luptă în timp real. Hărțile de luptă permit mișcări unitare naturale. Cu toate acestea, în calitate de urmași ai "Bushido" armata nu se poate întoarce - acest aspect adaugă tensiune și intensitate mai mare la actiune, făcând fiecare victorie și mai plină de satisfacții.

4. Creat pentru touchscreen
Iinterfață special conceputa pentru touchscreen - drag and drop clădiri și trupe, gliseaza pe harta de luptă, pinch si zoom in și out.

5. 1vs1 LOCAL MULTIPLAYER
Joaca impotriva unui prieten, în timp real pe un singur dispozitiv în trei moduri diferite de multiplayer.

6. Skirmish MODE
Joaca prin șase bătălii independente la dificultate Normala, Hard sau Shogun. Concurează împotriva altor jucători din clasament și deblocheaza noi realizări Skirmish.

7. STRATEGIE PENTRU TOȚI
Fanii Total War ™ se vor bucura în mod intens de acest joc de strategie profund și plin de satisfacții, in timp ce mai mulți fani  jocurilor de strategie vor aprecia simplitatea de lupta Zen, inceperea jocului cu un tutorial, nivel de dificultate scalabila și sistemul de indicii care te vor face în scurt timp un maestru tactic.

Joaca TOTAL WAR BATTLES pe televizor cu ecran mare cu MHL. Viziteaza www.meetmhl.com pentru mai multe informații.

Taguri

Total War Battles, joc strategie

Descarca

https://itunes.apple.com/ro/app/total-war-battles/id499885330?mt=8

Imagini

Publicitate