Twister – Best Photo, Video & 360 Panorama Camera App

Captureaza live în 360 °! Poti face fotografii cristaline, clipuri video îmbunătățite și imagini panoramice uimitoare într-o clipă.

*** TOP APP în mai multe țări! ***
*** WHAT’S HOT în 86 de țări! ***

Utilizeaza aplicatia Twister pentru a transforma iPhone-ul 5 / 5s într-un aparat de fotografiat puternic, multifuncțional. Deblocheaza caracteristicile ascunse a dispozitivului și elibereaza potențialul său creativ!

FOTO PLUS
Captureaza imagini vibrante in stil profesionist! Experiențeaza tonul echilibrat, culori precise, zoom și multe altele!

VIDEO PLUS
Videografie îmbunătățită! Poti pune pe pauză sesiunea și să continui mai târziu; fotografiaza în mijlocul unei sesiuni video, și mareste claritatea la lumină scăzută cu flash-ul integrat.

 PANORAMA 360 °
Creaza imagini panoramice uimitoare, de 360 ​​°: pur și simplu pune iPhone-ul într-un cerc si capteaza totul din jurultau. Captureaza imagini dinamice, exacte, fără puf. Cel mai bun lucru dintre toate, ca nu e nevoie de timp de procesare!

Rotire automata 360 °
Utilizeaza putina magie Twister pentru a captura imagini panoramice hands-free 360 ​​°. Pune iPhone-ul 5 / 5s în poziție verticală pe o suprafață plană și urmăreste gadgetul cum se roteste de la sine!

SELFIE 360 °
Creaza selfies uimitoare de 360 ​​° și partajeaza cu prietenii și familia, indiferent unde te-ai afla.

NIGHT CAM
Fotografiatul nu trebuie să se încheie pe timp de noapte. Captureaza imagini de înaltă calitate si la lumină scăzută.

TIMER CAM
Prin utilizarea functiei de timer Cam poti obține un avans de 10 secunde.

VOICE CAM
Comenzi vocale pentru a controla utilizarea camerei: doar spun, "Go", pentru a face o fotografie sau o lovitură panoramică.

GALERIE PUTERNICA
Iti faci viața mai ușoară cu galeria puternica a aplicatiei Twister. Pur și simplu prinde pentru zoom sau gliseaza pentru a selecta mai multe elemente dintr-o dată. Import sau export elemente din galerie pe dispozitiv instantaneu.

EDITARE UIMITOARE
Editarea fotografiilor într-o clipă, folosind accesorii, vinietă, ajustări, efecte, orientare, retusarea ochilor roșii sau adauga filtre frumoase.

FUNCȚIE SPEED-SHARING
Partajeaza imaginile în câteva secunde! Conecteaza -Twister la Facebook, Twitter, Tumblr, și alte rețele sociale, sau trimite mai multe imagini prin e-mail sau mesaj.

Ramai conectat pentru mai mult!
Urmați-ne GetTwisterApp, vizitati-ne pe Facebook.com/TwisterApp sau GetTwister.com pentru sfaturi, trucuri, și alte informații utile. Dacă aveți un feedback, va rog sa-l trimiteti la hello@gettwister.com.

Twister app complet gratuit pentru utilizarei, dar unele caracteristici, cum ar fi 360 Selfie, spot , necesita plata. Poți dezactiva caracteristica de plată prin dezactivarea achiziții în aplicație în setările dispozitivului.

 

Taguri

Twister – Best Photo, Video & 360 Panorama Camera App

Descarca

https://itunes.apple.com/us/app/twister-best-photo-video-360/id668495813?mt=8

Imagini

Publicitate